شهردار منطقه ۲ آخرین وضعیت گودهای رها شده در منطقه ۲ و وضعیت ایمنی آنها را تشریح کرد.
به گزارش در خبرها، مهدی صالحی درباره آخرین وضعیت گودهای رها شده در این منطقه اظهار کرد: گودهای ما در بحث ایمن سازی موقت به نتایج خوبی رسیده اند ولی این گودها دائما باید نگهداری شوند؛ چرا که گود رها شده به صورت مستمر نیاز به پایش و نگهداری دارد.
وی با بیان اینکه ۵ گود مهم رها شده در منطقه وجود دارد که تحت کنترل هستند، افزود: گود برج میلاد که متعلق به سازمان سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری تهران است و از سال ۱۳۹۲ گودبرداری شده است در حال حاضر ایمن است ولی این یک فرایند دائمی است و تا زمانی که سازه آنها ساخته و به صورت کامل اجرا نشود نمی توان بحث ایمنی دائمی آنها را مطرح کرد و این پایدارسازی ها موقت هستند.
صالحی گود واقع در خیابان ایران زمین، بازارچه قدیم را دیگر گود مهم رها شده در منطقه ۲ برشمرد و بیان کرد: شروع گودبرداری و عملیات اجرایی این گود به سال ۱۳۹۱ بر می گردد که پس از مکاتبات و صدور اخطاریه های ایمن سازی به مالک توسط شهرداری پر شد و در حال حاضر ایمن است؛ همچنین گود دیگری واقع در خیابان زرافشان، خیابان گلسا که مالک شخصی دارد نیز با اخذ دستور قضایی ایمن سازی شد.
شهردار منطقه ۲ گفت: گود دیگری در خیابان حافظی روبروی سازمان آب و متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) است که پیگیری در خصوص اخذ دستور قضایی جهت ایمن سازی و یا پرکردن گود مذکور به نتیجه رسید و ایمن سازی شد؛ علاوه بر این در بلوار فرحزادی نبش دادمان نیز گود رها شده ای متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) است که جلسه ای با نماینده ستاد اجرایی برای تعیین تکلیف گود تشکیل و مقرر شده بود تا ذینفع در اسرع وقت نسبت به پایدار سازی گود و اجرای فونداسیون اقدام کند. ضمن اینکه شهرداری ناحیه ۸ اخذ دستور قضایی جهت ایمن سازی گود را پیگیری کرد و گود ایمن سازی شد.
بر اساس گزارش سایت شهر، وی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر این ۵ گود، گودی در خیابان بهزاد وجود دارد که باید نسبت به ایمن سازی آن اقدام شود؛ از آنجایی که این گود خاص است برای روش ایمن سازی آن در حال مطالعه هستیم چرا که نمیتوان از روش پر کردن آن را ایمن سازی کرد؛ در واقع این گود به دلیل شرایط متفاوت باید از روش های دیگر ایمن سازی شود که در حال برنامه ریزی برای ایمن سازی آن هستیم.
انتهای پیام